Wij heten u van harte welkom op de website van Gebroeders Florack, Metaalrecycling en Autodemontage.

Gebroeders Florack is een onderneming die zich met name richt op de inzameling van gebruikte metalen. In de metaalhandel wordt onderscheid gemaakt tussen de ferrometalen en non-ferrometalen. IJzer en alle legeringen op basis van ijzer worden ferrometalen genoemd en de overige metalen zoals aluminium, messing en koper worden non-ferrometalen genoemd.

Ons bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne onderneming waar het inzamelen van metalen op een milieubewuste manier hoog in het vaandel staat. In ons moderne machinepark worden de verschillende metalen zorgvuldig van elkaar gescheiden. Iedere lading wordt door ons nauwkeurig gecheckt op kwaliteit, inhoud, opbrengst en radioactiviteit. Dit geheel volgens de geldende wet en milieuregelgeving.

Een andere specialiteit van ons bedrijf is het demonteren van sloopauto’s. Wij voldoen aan de strengste milieueisen en aan alle eisen die gesteld worden voor arbo, milieu en veiligheid, om de auto’s op milieuverantwoorde wijze te recyclen. We zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen en erkenningen van onder meer de ARN en RDW.

Gebr. Florack Nederland Milieuparkweg 9 6136 KP Sittard telefoon: 046 4519679 / Gebr.Florack Duitschland Von-Humboldstr. 9 52538 Selfkant – Millen Telefon: 02456-508823


Home - Diensten - Profiel - Metaalrecycling - Nieuw ijzer - Autodemontage - Autobanden - Contact - Alg.Voorwaarden - Routebeschrijving - links - Webmaster